Ægte amerikanske

brownies 

 

 

Chokoladecookies

 

Trøfler

 

Sarah Bernhardt makroner

 

Chokolademuffens

 

Karolines Kiksekage

 

Lagkage med chokomousse

 

Chokoladetrøffelkage

 

Chokoladeganachekage

 

Print opskrift

 

 

Sådan ser de færdige

brownies ud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tænd ovnen på 180°c (ikke varmluft)

 

Det skal du bruge:

 

400 g smør

400 g mørk chokolade (72 %) eller 200 g med højt kakao indhold og 200 g med 50 % kakao indhold - det gør jeg, ellers synes jeg, kagen bliver for bitter.

250 g mel

6 æg

525 g sukker

1 stg. vanille (eller 1 tsk. vanillesukker)

1 tsk. salt

 

Pynt:

 

350 g valnødder – mandelflager kan også bruges

 

Sådan gør du:

 

  1. Smelt smørret i en gryde ved svag varme. Smelt chokoladen i vandbad.
  2. Mel (sigtet), æg, sukker, vanille og salt piskes luftigt (ca. 5 min.).
  3. Smørret piskes langsomt i.
  4. Chokoladen vendes forsigtigt i til chokoladen er jævnt fordelt.
  5. Massen hældes i en bradepande foret med bagepapir.
  6. Valnødderne drysses på – de kan evt. hakkes først.
  7. Sættes midt i ovnen og bages i ca. 18-20 min. – kagen skal falde lidt sammen midt på.
  8. Skæres ud i firkanter – kan med fordel fryses

 

 

Sprøjteposer, tyller og meget mere kan købes her:

http://www.hwl.dk/forside.aspx