Chokolade-

cookies

 

 

Ægte amerikanske brownies

 

Trøfler

 

Sarah Bernhardt makroner

 

Chokolademuffens

 

Karolines Kiksekage

 

Lagkage med chokomousse

 

Chokoladetrøffelkage

 

Chokoladeganachekage

 

Print opskrift til ca. 25.stk.

 

 

 

Sådan ser de færdige

cookies ud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne portion giver ca. 50 cookies afhængig af, hvor store du laver dem. Men kan du holde fingrene fra dem, kan de holde sig forholdsvis længe i en kagedåse.

 

Du skal bruge:

 

200 g blødt smør

100 g sukker

100 g brun farin

2 æg

2 tsk. vanillesukker

320 g hvedemel

1 tsk. bagepulver

2 dl grofthakkede peanuts

120 g grofthakket mørk chokolade

 

Sådan gør du:

 

  1. Tænd ovnen på 200° - ikke varmluft
  2. Smør og sukker røres sammen. Ægget røres i.
  3. Vanillesukker, mel og bagepulver blandes og sigtes
  4. Røres sammen.
  5. Peanuts og chokolade vendes i.
  6. Fordeles som toppe på en bageplade med 1 spsk. dej til hver. Jævn hver top lidt ud.
  7. Bages på øverste ovnribbe i ca. 8 min.

 

 

Sprøjteposer, tyller og meget mere kan købes her:

http://www.hwl.dk/forside.aspx