Fragelitte-

roulade

 

 

Napoleonshatte

 

Kransekage med nougat

 

Kransekagekonfekt

 

Kransekagestykker

 

Nøddehorn

 

Mazerinmasse

 

Marcipan omslag

 

Remonce

 

Print opskrift

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne roulade er rigtig lækker, specielt hvis du kan lide mokkasmørcreme - men sammen med fragelittebunden, smager det bare rigtig godt.

 

Du skal bruge:  

 

En fragelitterouladebund

Mokkasmørcreme

 

Sådan gør du 

 

  1. Når bunden er afkølet, vendes den ud på et sukkerdrysset bagepapir - er papiret svært at få af, kan du pensle det med lidt vand, så går det lettere 

  2. Smør et tyndt lag smørcreme på hele bunde

  3. Rulles på den lange led

  4. Fold først en kant ned hele vejen hen

  5. Brug så papiret til at rulle rouladen stramt

  6. Dyb evt. enderne i chokolade

  7. Skæres ud i passende stykker

 

  1. Hvis du heller vil have snitter, skal du bruge 3 bunde

  2. Så lægger du en bunde på sukkerdrysset bagepapir

  3. Smørrer smørcreme på

  4. Lægger en ny bund på

  5. Smørrer smørcreme på igen

  6. Afsluttes med en bund

  7. Den er lettest at skære pæn ud, hvis du fryser den først. På den måde, kan du skære de stykker du skal bruge og lade resten blive i fryseren til en anden gang - Rouladen kan naturligvis også fryses