Is, fromage &

 mousse

 

       Fromage & mousse

 

      Grundopskrift til flødeis

 

      Chokoladeis

 

      Appelsinis på hvid chokolade

 

      Karamelis

 

      Bananis

 

      Sorbet

 

      Tilberedning af bær

 

      Pistaciepasta

                                           

      Nougat

 

      Lakrids

 

      Kandiserede valnødder

 

      Chokoladesovs

 

      Chokopeanutssovs

 

      Blondekurv

 

      Vafler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du en ismaskine med eller uden kompressor, så er her en del opskrifter, som jeg kan anbefale. Og hjemmelavet is gør altid lykke. Som med alt andet må du give dig tid, hvis du vil have det bedste resultat. Jeg undlod tidligere at koge fløden, fordi jeg mente, at det tog for lang tid - så prøvede jeg det, og nu laver jeg kun flødeis, der er kogt - også selv om jeg så må vente lidt længere, inden jeg kan sætte tænderene i den lækre is.

 

Indimellem må man også unde sig og sine en god gammeldags fromage. Mange husker sikker dengang man ofte fik fromage og husker tilbage med et smil om munden, netop fordi fromage smager godt, så tag at genoplive fromagen - og dermed minderne forbundet hermed.