Kransekage-

konfekt

 

 

Napoleonshatte

 

Kransekage med nougat

 

Kransekagestykker

 

Nøddehorn

 

Fragelitteroulade

 

Mazerinmasse

 

Marcipan omslag

 

Remonce

 

 

Sådan ser det færdige

kransekagekonfekt ud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du skal bruge:                                                      Print opskrift

 

1 kg marcipan

600 g sukker - gerne rørsukker  

ca. 260 g æggehvider

 

Sådan gør du:  

 

  1. Rør marcipan og sukker sammen
  2. Rør hviderne i - hold lidt tilbage, massen må ikke blive for blød

 

Du skal brug en genbrugssprøjtepose en stjernetyl nr. 10

 

Sådan gør du:  

  1. Tænd ovnen på 220 grader
  2. Sprøjt toppe - diameter som en 5 kr - ud på bagepapiret, mens du sprøjter, "løfter" du ligesom sprøjteposen opad, så toppene ikke bliver flade, men i stedet får fylde
  3. Pyntes med nødder, mandle eller syltede kirsebær alt efter smag
  4. Bages i ca. 8-10 min. på to bageplader
  5. Fryses
  6. Overtræk bunden med chokolade før brug - eller lægges tilbage i fryseren