Chokolade-

muffens

 

 

     Ægte amerikanske brownies

 

     Chokoladecookies

 

     Trøfler

 

     Sarah Bernhardt makroner

 

     Karolines Kiksekage

 

     Lagkage med chokomousse

 

     Chokoladetrøffelkage

 

     Chokoladeganachekage

 

     Se arbejdsgang

 

     Print opskrift til 12 stk.

 

     Print opskrift til 24 stk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disse chokolademuffens er bare så lækre, de minder meget om chokoladebrownies i konsistens.

Disse kan også fint fryses.

 

Denne opskrift giver 12 store eller 36 små muffens

 

Det skal du bruge:

 

200 g grofthakket mørk chokolade

60 g smør

60 g (1 dl) mel

1 ts bagepulver

½ ts salt

2 æg

135 g (1½ dl) sukker

1 ts vanillesukker (korn af 1 vanillestang)

1 ss stærk kaffe

60 g grofthakket mørk chokolade

60 g valnødder

 

Sådan gør du:

 

  1. Tænd ovnen på 180º

  2. Smelt chokolade (200 g) og smør sammen i et vandbad – afkøl det lidt.

  3. Bland mel, bagepulver og salt i en skål.

  4. Pisk æg, sukker, vanille og kaffe luftigt i en anden skål.

  5. Bland chokolade- og melblandingen i.

  6. Vend den hakkede chokolade og de hakkede valnødder i - dejen er mere fast end til almindelige muffens.

  7. Fordel dejen i smurte muffens forme (el. papirforme) og glat den ud med fugtige fingre.

  8. Bages i 15 min. – pas på de ikke får for meget, de skal være fugtige indeni.

  9. Afkøles i 10 min.

 

Sprøjteposer, tyller og meget mere kan købes her:

http://www.hwl.dk/forside.aspx