Rubinsteinkage
Fløde/karamelrand
Chokolademousse
Print opskrift
|
Denne opskrift er til ca. 10 prs.
Du skal bruge:
3-4 citroner
(ca. 1 spsk. sukker)
4 past. æggeblommer
200 g florsukker
20 g gelatine
1 l piskefløde
Sådan gør du:
-
Riv skallen fint af 2 citroner, og bland den med lidt sukker – mas det ud med en paletkniv
-
Pisk blommerne med florsukkeret indtil massen er hvid og let
-
Pisk fløden
-
Pres saften af de 3-4 citroner (alt efter hvor sur den ønskes) og tilsæt citronskallen
-
Udblød gelatinen i koldt vand i min. 5 min.
-
Bland æggemassen sammen med fløden imens
-
Smelt nu gelatinen i en lille gryde, og bland den sammen med citronsaften, rør hele tiden
-
Hæld nu citron/gelatine i flødemassen og bland det forsigtigt med en dejskraber
-
Hæld fromagen i en stor skål eller dessertglas, der er vædet og strøet med florsukker.
-
Lad fromagen står i køleskabet til den er stivnet
-
Kan pyntes med flødeskum
|