Napoleons-

kager

 

 

Gåsebryst

 

Waelsstænger

 

Medaljer

 

Othellolagkage

 

Vandbakkelse

 

Sdr.jysk Brødtærte

 

Bunde

 

Print opskrift

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min far elsker Napoleonskager - eller, som de kaldes i Haderslev, Cremesnitter

 

Sådan gør du: 

 

  1. Tænd ovnen på 220 grader
  2. Du skal allerførst have bagt nogle butterdejsstænger. Dem man kan købe er temmelig brede, så jeg vil nok nøjes med to bunde pr. kage.
  3. Rul dem en anelse tyndere, prik dem med en gaffel og læg dem på en bageplade med bagepapir
  4. Bages i ca. 20 min.
  5. Når bundene er helt kolde, smørres den ene med hindbærsyltetøj
  6. Den anden bunde glaseres med hvid glasur
  7. Sprøjt en tyk streg flødecreme på midten af den hindbærsmurte bund
  8. Sprøjt flødeskum på hver side af cremen
  9. Læg den glaserede bund på og tryk den let ned
  10. Skæres i passende stykker - rengør kniven i vand og tør den i køkkenrulle, inden du skærer den næste
  11. Afslut med at pynte med en roset (en klat flødeskum sprøjtet på med sprøjtepose) på hvert stykke kage