Gåsebryst
Waelsstænger
Medaljer
Othellolagkage
Vandbakkelse
Sdr.jysk Brødtærte
Bunde
Print opskrift
|
Min far elsker Napoleonskager - eller, som de kaldes i Haderslev, Cremesnitter
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 220 grader
- Du skal allerførst have bagt nogle butterdejsstænger. Dem man kan købe er temmelig brede, så jeg vil nok nøjes med to bunde pr. kage.
- Rul dem en anelse tyndere, prik dem med en gaffel og læg dem på en bageplade med bagepapir
- Bages i ca. 20 min.
- Når bundene er helt kolde, smørres den ene med hindbærsyltetøj
- Den anden bunde glaseres med hvid glasur
- Sprøjt en tyk streg flødecreme på midten af den hindbærsmurte bund
- Sprøjt flødeskum på hver side af cremen
- Læg den glaserede bund på og tryk den let ned
- Skæres i passende stykker - rengør kniven i vand og tør den i køkkenrulle, inden du skærer den næste
- Afslut med at pynte med en roset (en klat flødeskum sprøjtet på med sprøjtepose) på hvert stykke kage
|