Fløde-/

karamelrand

 

 

Citronfromage

 

Rubinsteinkage

 

Fløde/karamelrand

 

Chokolademousse

 

Print opskrift

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sommetider skal de gamle fromager bare findes frem. Citronfromage var en fast nytårstradition i min barndom. Og jeg må indrømme, det smager faktisk godt.

Det samme gælder for rubinsteinkagen med romfromage, det er altså også bare dejligt indimellem. Jeg ved godt, at mange er bange fromagen, fordi der er husblas i. Men det er faktisk let at lave - specielt, hvis du lader være med at tænke på, at det er svært. Har du mulighed for det, kan du jo passere husblassen igen en sigte og få en anden til at røre, mens du hælder, så skulle det ikke kunne gå helt galt.

 

Mens jeg sidder her, får jeg pludselig helt vildt lyst til karamelrand - hvornår fik jeg lige det sidst? Måske er problemt, at jeg for sjældent inviterer venner på middag? Det kan være, jeg skal begynde på det, så jeg kan få genafprøvet flere af mine gamle opskrifter - det samme kan du jo gøre.