Ægte amerikanske brownies
Trøfler
Sarah Bernhardt makroner
Chokolademuffens
Karolines Kiksekage
Lagkage med chokomousse
Chokoladetrøffelkage
Chokoladeganachekage
Print opskrift til ca. 25.stk.
Sådan ser de færdige
cookies ud
|
Denne portion giver ca. 50 cookies afhængig af, hvor store du laver dem. Men kan du holde fingrene fra dem, kan de holde sig forholdsvis længe i en kagedåse.
Du skal bruge:
200 g blødt smør
100 g sukker
100 g brun farin
2 æg
2 tsk. vanillesukker
320 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 dl grofthakkede peanuts
120 g grofthakket mørk chokolade
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200° - ikke varmluft
Smør og sukker røres sammen. Ægget røres i.
Vanillesukker, mel og bagepulver blandes og sigtes
Røres sammen.
Peanuts og chokolade vendes i.
Fordeles som toppe på en bageplade med 1 spsk. dej til hver. Jævn hver top lidt ud.
Bages på øverste ovnribbe i ca. 8 min.
Sprøjteposer, tyller og meget mere kan købes her:
|