Ægte amerikanske brownies
Chokoladecookies
Trøfler
Sarah Bernhardt makroner
Chokolademuffens
Karolines Kiksekage
Chokoladetrøffelkage
Chokoladeganachekage
Print opskrift
|
Denne kage bagte jeg for et par år siden til mine fødselsdagsgæster. Den vagte stor begejstring, så derfor skal du naturligvis have opskriften.
Kagen er til 8-10 prs.
Tænd ovnen på 175 grader (ikke varmluft), og smør en springform på 24 cm i diameter.
Du skal bruge:
400 g marcipan
4 æg
4 spsk. kakao
revet skal af 1 appelsin
Sådan gør du:
- Riv marcipanen fint
- Rør æg, kakao og appelsinskal i
- Hældes i formen
- Bages midt i ovnen i ca. 20 min.
- Lad den afkøle i formen
Mousse
Du skal bruge:
300 g mørk chokolade (70 %)
5 dl piskefløde
4 past. æggeblommer
Sådan gør du:
- Smelt chokoladen over vandbad, og rør den glat
- Pisk fløden og rør den i chokoladen lidt ad gangen
- Tilsæt blommerne
- Hæld moussen over bunden
- Tildæk med film og frys den i mindst 4 timer
- Tages ud af fryseren ca. 1 timer før servering
- Riv chokolade over kagen
- Kan evt. pyntes med bær
- Eller du kan servere den med varmehindbær - varm 600 g hindbær med 1-2 spsk. sukker, til sukkeret smelter
Sprøjteposer, tyller og meget mere kan købes her:
|