Ægte amerikanske brownies
Chokoladecookies
Trøfler
Sarah Bernhardt makroner
Chokolademuffens
Lagkage med chokomousse
Chokoladetrøffelkage
Chokoladeganachekage
Print opskrift
|
Da jeg var barn, lavede min bedstemor altid denne kiksekage til jul, og til min fødselsdag. Jeg ELSKEDE den, og derfor synes jeg, at den også skal med her.
Det skal du bruge:
250 g palmin
100 g chokolade
3 æg (past.)
Firkantede kiks
Sådan gør du:
Smelt palminen ved svag varme
Smelt chokoladen i vandbad
For franskbrødsformen med bagepapir
Rør ét æg ad gangen i chokoladen. Rør nu palminen i lidt ad gangen.
Hæld først et lag chokomasse i formen og herefter et lag kiks – gentages og afsluttes med chokomasse.
Stilles i køleskab – skal serveres helt kold
Sprøjteposer, tyller og meget mere kan købes her:
|