Ritas Kokosmuffens
Citroncupcakes
Chokoladecupcakes
Grundops. Cupcakes
Cupcakes Angel food
Cakedej
Cupcakes af muffensdej
Frosting mm.
Se arbejdsgang
Print opskrift til 12 stk.
Print opskrift til 24 stk.
|
Disse chokolademuffins er bare så lækre, de minder meget om chokoladebrownies i konsistens.
Disse kan også fint fryses.
Denne opskrift giver 12 store eller 36 små
Det skal du bruge:
200 g grofthakket mørk chokolade
60 g smør
60 g (1 dl) mel
1 ts bagepulver
½ ts salt
2 æg
135 g (1½ dl) sukker
1 ts vanillesukker (korn af 1 vanillestang)
1 ss stærk kaffe
60 g grofthakket mørk chokolade
60 g valnødder
Sådan gør du:
-
Tænd ovnen på 180º
-
Smelt chokolade (200 g) og smør sammen i et vandbad – afkøl det lidt.
-
Bland mel, bagepulver og salt i en skål.
-
Pisk æg, sukker, vanille og kaffe luftigt i en anden skål.
-
Bland chokolade- og melblandingen i.
-
Vend den hakkede chokolade og de hakkede valnødder i - dejen er mere fast end til almindelige muffens.
-
Fordel dejen i smurte muffens forme (el. papirforme) og glat den ud med fugtige fingre.
-
Bages i 15 min. – pas på de ikke får for meget, de skal være fugtige indeni.
-
Afkøles i 10 min.
|