Chokolade

Muffins

 

 

     Ritas Kokosmuffens

 

     Citroncupcakes

 

     Chokoladecupcakes

 

     Grundops. Cupcakes

 

     Cupcakes Angel food

     Cakedej

 

     Cupcakes af muffensdej

 

     Frosting mm.

 

     Se arbejdsgang

 

     Print opskrift til 12 stk.

 

     Print opskrift til 24 stk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disse chokolademuffins er bare så lækre, de minder meget om chokoladebrownies i konsistens.

 

Disse kan også fint fryses.

 

Denne opskrift giver 12 store eller 36 små

 

Det skal du bruge:

 

200 g grofthakket mørk chokolade

60 g smør

60 g (1 dl) mel

1 ts bagepulver

½ ts salt

2 æg

135 g (1½ dl) sukker

1 ts vanillesukker (korn af 1 vanillestang)

1 ss stærk kaffe

60 g grofthakket mørk chokolade

60 g valnødder

 

Sådan gør du: 

 

  1. Tænd ovnen på 180º

  2. Smelt chokolade (200 g) og smør sammen i et vandbad – afkøl det lidt.

  3. Bland mel, bagepulver og salt i en skål.

  4. Pisk æg, sukker, vanille og kaffe luftigt i en anden skål.

  5. Bland chokolade- og melblandingen i.

  6. Vend den hakkede chokolade og de hakkede valnødder i - dejen er mere fast end til almindelige muffens.

  7. Fordel dejen i smurte muffens forme (el. papirforme) og glat den ud med fugtige fingre.

  8. Bages i 15 min. – pas på de ikke får for meget, de skal være fugtige indeni.

  9. Afkøles i 10 min.