Napoleonshatte
Kransekage med nougat
Kransekagekonfekt
Kransekagestykker
Nøddehorn
Mazerinmasse
Marcipan omslag
Remonce
Print opskrift
|
Denne roulade er rigtig lækker, specielt hvis du kan lide mokkasmørcreme - men sammen med fragelittebunden, smager det bare rigtig godt.
Du skal bruge:
Sådan gør du:
-
Når bunden er afkølet, vendes den ud på et sukkerdrysset bagepapir - er papiret svært at få af, kan du pensle det med lidt vand, så går det lettere
-
Smør et tyndt lag smørcreme på hele bunde
-
Rulles på den lange led
-
Fold først en kant ned hele vejen hen
-
Brug så papiret til at rulle rouladen stramt
-
Dyb evt. enderne i chokolade
-
Skæres ud i passende stykker
-
Hvis du heller vil have snitter, skal du bruge 3 bunde
-
Så lægger du en bunde på sukkerdrysset bagepapir
-
Smørrer smørcreme på
-
Lægger en ny bund på
-
Smørrer smørcreme på igen
-
Afsluttes med en bund
-
Den er lettest at skære pæn ud, hvis du fryser den først. På den måde, kan du skære de stykker du skal bruge og lade resten blive i fryseren til en anden gang - Rouladen kan naturligvis også fryses |