500 g Ren Rå Marcipan
340 g sukker
340 g smør
340 g æg
Sådan gør du:
Marcipan røres godt sammen med sukker.
Smør røres i lidt efter lidt.
Når massen er rørt sammen, tilsættes æg lidt efter lidt.
Du kan sætte massen på køl, til den skal bruges
Tænd ovnen på 180 grader - ikke varmluft
Rul mørdejen ud ca. 3 mm, så forer du den eller de valgte forme, brug evt. en klat dej til at trykke mørdejen helt ud i hjørnerne.
Så fylder du evt. mazarinmassen i en sprøjtepose (det er det letteste) og ellers fylder du bare bunden med mazerinmasse og glatter massen ud
Nu er de klar til at blive bagt.
Har du lavet stænger, skal de bage i ca. 20 min. midt i ovnen.
De er færdige, når de giver efter for tryk og er gyldenbrune.
Tærter skal have mere ca. 45 min. alt efter størrelse. Men prøv dig frem.