Mazerinmasse

 

 

Napoleonshatte

 

Kransekage med nougat

 

Kransekagekonfekt

 

Kransekagestykker

 

Nøddehorn

 

Fragelitteroulade

 

Marcipan omslag

 

Remonce

 

Print opskrift

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du skal bruge:

 

500 g Ren Rå Marcipan
340 g sukker

340 g smør
340 g æg

 

Sådan gør du:

 

  1. Marcipan røres godt sammen med sukker.

  2. Smør røres i lidt efter lidt.

  3. Når massen er rørt sammen, tilsættes æg lidt efter lidt.

  4. Du kan sætte massen på køl, til den skal bruges

  5. Tænd ovnen på 180 grader - ikke varmluft

  6. Rul mørdejen ud ca. 3 mm, så forer du den eller de valgte forme, brug evt. en klat dej til at trykke mørdejen helt ud i hjørnerne.

  7. Så fylder du evt. mazarinmassen i en sprøjtepose (det er det letteste) og ellers fylder du bare bunden med mazerinmasse og glatter massen ud

  8. Nu er de klar til at blive bagt.

  9. Har du lavet stænger, skal de bage i ca. 20 min. midt i ovnen.

  10. De er færdige, når de giver efter for tryk og er gyldenbrune.

  11. Tærter skal have mere ca. 45 min. alt efter størrelse. Men prøv dig frem.