Napoleonshatte
Kransekage med nougat
Kransekagestykker
Nøddehorn
Fragelitteroulade
Mazerinmasse
Marcipan omslag
Remonce
Sådan ser det færdige
kransekagekonfekt ud
|
Du skal bruge: Print opskrift
1 kg marcipan
600 g sukker - gerne rørsukker
ca. 260 g æggehvider
Sådan gør du:
- Rør marcipan og sukker sammen
- Rør hviderne i - hold lidt tilbage, massen må ikke blive for blød
Du skal brug en genbrugssprøjtepose en stjernetyl nr. 10
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 220 grader
- Sprøjt toppe - diameter som en 5 kr - ud på bagepapiret, mens du sprøjter, "løfter" du ligesom sprøjteposen opad, så toppene ikke bliver flade, men i stedet får fylde
- Pyntes med nødder, mandle eller syltede kirsebær alt efter smag
- Bages i ca. 8-10 min. på to bageplader
- Fryses
- Overtræk bunden med chokolade før brug - eller lægges tilbage i fryseren
|