Ægte amerikanske brownies
Chokoladecookies
Trøfler
Sarah Bernhardt makroner
Karolines Kiksekage
Lagkage med chokomousse
Chokoladetrøffelkage
Chokoladeganachekage
Se arbejdsgang
Print opskrift til 12 stk.
Print opskrift til 24 stk.
|
Disse chokolademuffens er bare så lækre, de minder meget om chokoladebrownies i konsistens.
Disse kan også fint fryses.
Denne opskrift giver 12 store eller 36 små muffens
Det skal du bruge:
200 g grofthakket mørk chokolade
60 g smør
60 g (1 dl) mel
1 ts bagepulver
½ ts salt
2 æg
135 g (1½ dl) sukker
1 ts vanillesukker (korn af 1 vanillestang)
1 ss stærk kaffe
60 g grofthakket mørk chokolade
60 g valnødder
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180º
Smelt chokolade (200 g) og smør sammen i et vandbad – afkøl det lidt.
Bland mel, bagepulver og salt i en skål.
Pisk æg, sukker, vanille og kaffe luftigt i en anden skål.
Bland chokolade- og melblandingen i.
Vend den hakkede chokolade og de hakkede valnødder i - dejen er mere fast end til almindelige muffens.
Fordel dejen i smurte muffens forme (el. papirforme) og glat den ud med fugtige fingre.
Bages i 15 min. – pas på de ikke får for meget, de skal være fugtige indeni.
Afkøles i 10 min.
Sprøjteposer, tyller og meget mere kan købes her:
|