Kokos-

makroner

 

     Berliner Vafler

 

    Print opskrift

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kokosmakroner er vist stadig en populær kage. Jeg kender nogen, der ikke kan få nok af dem, og den er jo let at lave. Så lave en stor portion og opbevar dem i fryseren, så er de lette at tage op og evt. dyppe i chokolade, når du pludselig får gæster - hvis du har dyppet dem inden du lægger dem i fryseres, skal du være opmærksom på, at de bliver fugtige på chokoladen.

 

Du skal bruge: 

 

3 dl æggehvider

600 g sukker

1 ½ ss honning

ca. 675 g kokos

 

Pynt:

Evt. Chokolade til at dyppe bunden i

Chokoladen smeltes i vandbad

 

Sådan gør du: 

 

1.      Tænd ovnen på 200° (varmluft 175°)

2.      Hæld æggehvider, sukker og honning i en gryde

3.      Massen varmes langsomt op og må ikke koge, rør i massen indimellem

4.      Når den er godt varm røres kokossen i og røres godt igennem

5.      Brug to alm. spiseskeer eller en sprøjtepose til at sætte toppe på en bageplade med papir

Bages midt i ovnen i ca. 20 min., de skal være gyldne (så tiden afhænger af, hvor store du laver dem)