Remonce

 

 

Teboller

 

Frokostboller

 

Rosinbrød / -boller

 

Hveder

 

Hvidløgsflutes

 

Vandkringle

 

Cremeboller

 

Chokoladekrans

 

Kanelsnegle

 

Print opskrift

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Remonce, er det, der gør hele forskellen, når du laver f.eks. vandkringle.

 

Det skal du bruge: 

 

100 g marcipan (eller persipan)

100 g sukker (farin, hvis du skal bruge det til brunsviger)

100 g smør / margerine

 

Sådan gør du: 

 

Rør marcipan og sukker sammen

Rør smøret i lidt ad gangen

Klar til brug

 

Du øger naturligvis mængden, alt efter hvor meget du bager. Det kan holde sig længe på køl. Men husk at tage det ud i god tid før brug, så er det lettere at arbejde med. Det er som regel også lettest at bruge en sprøjtepose, når du skal bruge det.