Hvidløgsflutes

 

 

Teboller

 

Frokostboller

 

Rosinbrød / -boller

 

Hveder

 

Små flutes

 

Vandkringle

 

Cremeboller

 

Chokoladekrans

 

Kanelsnegle

 

Remonce

 

Print opskrift

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det skal du bruge: 

 

½ pk. gær

2 dl håndvarm vand

1 ts salt

2 ss olie

240 g hvedemel

3 fed presset hvidløg

oregano (så meget som du synes)

 

Sådan gør du:  

 

  1. Rør gæren ud i det håndvarme vand.
  2. Tilsæt det meste af melet, og herefter de øvrige ingredienser.
  3. Ælt dejen godt – den skal være blød og smidig).
  4. Lad den hæve tildækket i 45 min.
  5. Rul dejen ud til et langt flute (eller flere små), og læg brødet på bageplade – allerhelst flutesbageplade (kan købes i Kop & Kande for ml. 50-100 kr.) Så får flutesene nemlig skorpe hele vejen rundt
  6. Efterhæver i 45 min.
  7. Tænd ovnen på 200°
  8. Pensl med vand, og sættes midt i ovnen i 15-20 min.