Citronglasur
Citroncreme
Cheesecreme
Smørcreme
Glasur
Creamcheese Frosting
Pynt til cupcakes
Idéer til smagstilsætning
Chokolademuffens
Ritas Kokosmuffens
Citroncupcakes
Chokoladecupcakes
Grundops. Cupcakes
Cupcakes Angel food
Cakedej
Cupcakes af muffensdej
|
Det skal du bruge:
125 g flormelis 150 g smør (tempereret til smørbart, men ikke blødt) 4 pasteuriserede æggeblommer et par dråber saft af en økocitron
Ideer til smagstilsætning:
ahornsirup eller sukkerrørssirup (1-2 spsk.),
mokka (2 spsk. espressopulverkaffe opløst i 1 spsk. kogende vand),
frugtsirup efter smag,
fintreven økocitron eller -appelsinskal,
lidt saft (1 lille tsk.) af friskrevet ingefær,
likør (1-2 spsk. af: maraschino, cointreau, framboise eller kahlua),
eller lidt fintreven meget kraftig mørk chokolade eller kakao.
Sådan gør du:
Pisk flormelis og smør, til det er hvidt og blødt
Pisk derefter æggeblommerne i én af gangen.
Tilsæt citronsaften.
Hvis cremen gryner en smule, stilles skålen et øjeblik i varmt vand og piskes igen.
Brug cremen, som den er. Eller lav forskellig slags frosting.
Del cremen i to-tre portioner og smag dem til med de smagstilsætninger, du har lyst til.
|