Buttercream

Frosting

 

Citronglasur

 

Citroncreme

 

Cheesecreme

 

Smørcreme

 

Glasur

 

Creamcheese Frosting

 

Pynt til cupcakes

 

Idéer til smagstilsætning

 

Chokolademuffens

 

Ritas Kokosmuffens

 

Citroncupcakes

 

Chokoladecupcakes

 

Grundops. Cupcakes

 

Cupcakes Angel food

Cakedej

 

Cupcakes af muffensdej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buttercream frosting                                       Print opskrift

 

Det skal du bruge:

 

125 g flormelis
150 g smør (tempereret til smørbart, men ikke blødt)
4 pasteuriserede æggeblommer
et par dråber saft af en økocitron

 

Ideer til smagstilsætning:

 

ahornsirup eller sukkerrørssirup (1-2 spsk.),

mokka (2 spsk. espressopulverkaffe opløst i 1 spsk. kogende vand),

frugtsirup efter smag,

fintreven økocitron eller -appelsinskal,

lidt saft (1 lille tsk.) af friskrevet ingefær,

likør (1-2 spsk. af: maraschino, cointreau, framboise eller kahlua),

eller lidt fintreven meget kraftig mørk chokolade eller kakao.

 

Sådan gør du:

 

  1. Pisk flormelis og smør, til det er hvidt og blødt

  2. Pisk derefter æggeblommerne i én af gangen.

  3. Tilsæt citronsaften.

  4. Hvis cremen gryner en smule, stilles skålen et øjeblik i varmt vand og piskes igen.

  5. Brug cremen, som den er. Eller lav forskellig slags frosting.

  6. Del cremen i to-tre portioner og smag dem til med de smagstilsætninger, du har lyst til.