Creamcheese

Frosting

 

Citronglasur

 

Citroncreme

 

Cheesecreme

 

Smørcreme

 

Glasur

 

Buttercreame Frosting

 

Pynt til cupcakes

 

Idéer til smagstilsætning

 

Chokolademuffens

 

Ritas Kokosmuffens

 

Citroncupcakes

 

Chokoladecupcakes

 

Grundops. Cupcakes

 

Cupcakes Angel food

Cakedej

 

Cupcakes af muffensdej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Creamcheese frosting                                 Print opskrift

 

Det skal du bruge:

 

250 g flødeost (naturel) tempereret til rumtemperatur
60 g blødt smør
2 spsk. blød honning eller ahornsirup eller frugtsirup
3 spsk. flormelis
1 spsk. friskpresset saft af økocitron eller -appelsin
evt. en smule fintreven citrusskal (økocitron eller -appelsin)

 

Sådan gør du:

 

  1. Pisk flødeost og smør sammen i en skål.

  2. Tilsæt honning, ahornsirup eller frugtsirup.

  3. Pisk flormelis i

  4. Smag flødeostglasuren til med lidt citrussaft og skal samt evt. lidt mere sirup, honning eller flormelis.

 

Ideer til pynt / drys til cupcakes:

 

  1. Letristede mandler eller nødder (hakkede eller i flager/splitter),

  2. halve valnøddekerner (skal ikke ristes),

  3. maraschinobær (syltede cocktailkirsebær med stilk)

  4. finthakkede syltede/kandiserede frugter (ingefær eller citrusfrugter),

  5. friske eller tørrede bær (tørrede bær udblødes i lidt kogende vand og afdryppes først),

  6. reven bitter chokolade, kakao, groft mørkt rørsukker, en smule neskaffe,

  7. flormelis og så selvfølgelig lidt af det »kunstige « – f.eks. guld- eller sølvkagesølvdrys.