Citronglasur
Citroncreme
Cheesecreme
Smørcreme
Glasur
Buttercreame Frosting
Pynt til cupcakes
Idéer til smagstilsætning
Chokolademuffens
Ritas Kokosmuffens
Citroncupcakes
Chokoladecupcakes
Grundops. Cupcakes
Cupcakes Angel food
Cakedej
Cupcakes af muffensdej
|
Det skal du bruge:
250 g flødeost (naturel) tempereret til rumtemperatur 60 g blødt smør 2 spsk. blød honning eller ahornsirup eller frugtsirup 3 spsk. flormelis 1 spsk. friskpresset saft af økocitron eller -appelsin evt. en smule fintreven citrusskal (økocitron eller -appelsin)
Sådan gør du:
-
Pisk flødeost og smør sammen i en skål.
-
Tilsæt honning, ahornsirup eller frugtsirup.
-
Pisk flormelis i
-
Smag flødeostglasuren til med lidt citrussaft og skal samt evt. lidt mere sirup, honning eller flormelis.
Ideer til pynt / drys til cupcakes:
Letristede mandler eller nødder (hakkede eller i flager/splitter),
halve valnøddekerner (skal ikke ristes),
maraschinobær (syltede cocktailkirsebær med stilk)
finthakkede syltede/kandiserede frugter (ingefær eller citrusfrugter),
friske eller tørrede bær (tørrede bær udblødes i lidt kogende vand og afdryppes først),
reven bitter chokolade, kakao, groft mørkt rørsukker, en smule neskaffe,
flormelis og så selvfølgelig lidt af det »kunstige « – f.eks. guld- eller sølvkagesølvdrys.
|