Karolines

Kiksekage

 

 

Ægte amerikanske brownies

 

Chokoladecookies

 

Trøfler

 

Sarah Bernhardt makroner

 

Chokolademuffens

 

Lagkage med chokomousse

 

Chokoladetrøffelkage

 

Chokoladeganachekage

 

Print opskrift

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da jeg var barn, lavede min bedstemor altid denne kiksekage til jul, og til min fødselsdag. Jeg ELSKEDE den, og derfor synes jeg, at den også skal med her.

 

Det skal du bruge:

 

250 g palmin

100 g chokolade

3 æg (past.)

 

Firkantede kiks

 

Sådan gør du: 

 

  1. Smelt palminen ved svag varme
  2. Smelt chokoladen i vandbad
  3. For franskbrødsformen med bagepapir
  4. Rør ét æg ad gangen i chokoladen. Rør nu palminen i lidt ad gangen.
  5. Hæld først et lag chokomasse i formen og herefter et lag kiks – gentages og afsluttes med chokomasse. 
  6. Stilles i køleskab – skal serveres helt kold

 

 

 

Sprøjteposer, tyller og meget mere kan købes her:

http://www.hwl.dk/forside.aspx