Falske

Makroner

 

 

Anitas Fedtebrød

 

Karolines Brunkager

 

Vaniljekranse

 

Rutebiler

 

Jødekager

 

Bicotti med safran

 

Bicotti

 

Gode Råd

 

Ingenting

 

Ballum Knæpkager

 

Bedstemors Vafler

 

Honninghjerter

 

Havregrynskugler

 

Print opskrift

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne opskrift giver temmelig mange kager, så du kan evt. halvere den.

 

Det skal du bruge:

 

500 g mel

250 g smør

700 g sukker

4 æggeblommer

2 tsk. Hjortetaksalt

 

Lidt olie til at smøre bagepladerne med

 

Sådan gør du:

 

  1. Tænd ovnen på 175°

  2. Alle ingredienserne røres godt sammen.

  3. Rul dejen ud til en ca. 1½ cm tyk pølse – del pølsen i ca. 1½ cm tykke stykker

  4. Trilles til små kugler, som trykkes let flade.

  5. Sættes på en smurt bageplade.

  6. Sættes midt i ovnen og bages i ca.10 min.

  7. Opbevares i kagedåse