Fromage & mousse
Grundopskrift til flødeis
Chokoladeis
Appelsinis på hvid chokolade
Karamelis
Bananis
Sorbet
Tilberedning af bær
Pistaciepasta
Nougat
Lakrids
Kandiserede valnødder
Chokoladesovs
Chokopeanutssovs
Blondekurv
Vafler
|
Har du en ismaskine med eller uden kompressor, så er her en del opskrifter, som jeg kan anbefale. Og hjemmelavet is gør altid lykke. Som med alt andet må du give dig tid, hvis du vil have det bedste resultat. Jeg undlod tidligere at koge fløden, fordi jeg mente, at det tog for lang tid - så prøvede jeg det, og nu laver jeg kun flødeis, der er kogt - også selv om jeg så må vente lidt længere, inden jeg kan sætte tænderene i den lækre is.
Indimellem må man også unde sig og sine en god gammeldags fromage. Mange husker sikker dengang man ofte fik fromage og husker tilbage med et smil om munden, netop fordi fromage smager godt, så tag at genoplive fromagen - og dermed minderne forbundet hermed.
|