Anitas Fedtebrød
Karolines Brunkager
Vaniljekranse
Rutebiler
Jødekager
Bicotti med safran
Falske Makroner
Gode Råd
Ingenting
Ballum Knæpkager
Bedstemors Vafler
Honninghjerter
Havregrynskugler
Print opskrift
Sådan ser de færdige Bicotti ud
|
Denne opskrift på Bicotti er let at lave, og så smager de endda godt.
Det skal du bruge:
5 æggehvider 150 g sukker 100 g sigtet hvedemel 70 g mandler 80 g pistacienødder uden salt og skal - jeg bruger altså bare de salte, og det fungerer fint Marv af 1 vaniljestang Revet skal af en citron
Sådan gør du:
-
Tænd ovnen på 160°
-
Pisk æggehvider stive med sukker og vanilje. Vend mel, pistacienødder, mandler og citronskal i.
-
Kom massen ud på bage papir formet som et ”brød” ca. 3 cm. højt og 12 cm. bredt - bruge en dejskraber eller palet
-
Bag ved 160 grader i 25 minutter. Lad dem køle af i køleskabet.
-
Skær skiver på skrå med en skarp kniv i ca. ½ cm. tykkelse.
-
Læg biscotti’ene på en plade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 120 grader, til de er sprøde.
-
Det tager cirka 30-40 minutter.
-
Opbevares i kagedåse |