Bicotti

 

 

Anitas Fedtebrød

 

Karolines Brunkager

 

Vaniljekranse

 

Rutebiler

 

Jødekager

 

Bicotti med safran

 

Falske Makroner

 

Gode Råd

 

Ingenting

 

Ballum Knæpkager

 

Bedstemors Vafler

 

Honninghjerter

 

Havregrynskugler

 

Print opskrift

 

 

Sådan ser de færdige Bicotti ud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne opskrift på Bicotti er let at lave, og så smager de endda godt.

 

Det skal du bruge:

 

5 æggehvider
150 g sukker
100 g sigtet hvedemel
70 g mandler
80 g pistacienødder uden salt og skal - jeg bruger altså bare de salte, og det fungerer fint
Marv af 1 vaniljestang
Revet skal af en citron

 

Sådan gør du:

 

  1. Tænd ovnen på 160°

  2. Pisk æggehvider stive med sukker og vanilje. Vend mel, pistacienødder, mandler og citronskal i.

  3. Kom massen ud på bage papir formet som et ”brød” ca. 3 cm. højt og 12 cm. bredt - bruge en dejskraber eller palet

  4. Bag ved 160 grader i 25 minutter. Lad dem køle af i køleskabet.

  5. Skær skiver på skrå med en skarp kniv i ca. ½ cm. tykkelse.

  6. Læg biscotti’ene på en plade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 120 grader, til de er sprøde.

  7. Det tager cirka 30-40 minutter.

  8. Opbevares i kagedåse