Anitas Fedtebrød
Karolines Brunkager
Vaniljekranse
Rutebiler
Jødekager
Bicotti med safran
Bicotti
Gode Råd
Ingenting
Ballum Knæpkager
Bedstemors Vafler
Honninghjerter
Havregrynskugler
Print opskrift
|
Denne opskrift giver temmelig mange kager, så du kan evt. halvere den.
Det skal du bruge:
500 g mel
250 g smør
700 g sukker
4 æggeblommer
2 tsk. Hjortetaksalt
Lidt olie til at smøre bagepladerne med
Sådan gør du:
-
Tænd ovnen på 175°
-
Alle ingredienserne røres godt sammen.
-
Rul dejen ud til en ca. 1½ cm tyk pølse – del pølsen i ca. 1½ cm tykke stykker
-
Trilles til små kugler, som trykkes let flade.
-
Sættes på en smurt bageplade.
-
Sættes midt i ovnen og bages i ca.10 min.
-
Opbevares i kagedåse
|