Kandiserede

valnødder

 

 

Grundopskrift flødis

 

Bananis

 

Karamelis I

 

Chokoladeis I

 

Sorbet

 

Tilberedning af bær

 

Pistaciepasta

 

Nougat

 

Lakrids

 

Chokoladesovs

 

Chokopeanutssovs                                        

 

Blondekurv til is

 

Vafler til is

 

Print opskrift

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du skal bruge:

 

200 g sukker

100 g valnødder eller andre nødder / mandler

 

Sådan gør du:

 

  1. Læg nødderne på en bageplade og sæt den i en varm ovn 5-10 min. - pas på, pludselig går det rigtig hurtigt, så hold øje med dem, så de ikke bliver sorte

  2. Hak dem groft med en kniv

  3. Smelt sukkeret på en pande

  4. Når det er smeltet, kommes de hakkede valnødder i og fordeles ved omrøring

  5. Hæld massen på et stk. bagepapir og lad afkøle

  6. Knuses før brug

  7. Alt efter hvor store "klumper" det er, kommes de i ismaskinen kort før isen er færdigkørt - "vingen" sætter sig let fast, hvis klumperne er for store - ellers kan du blande de kandiserede valnødder i den færdige is med en dejskraber, når isen er kørt færdig