Pistaciepasta

 

 

Grundopskrift flødis

 

Bananis

 

Karamelis I

 

Chokoladeis I

 

Sorbet

 

Tilberedning af bær

 

Nougat

 

Lakrids

 

Kandiserede walnød.

 

Chokoladesovs

 

Chokopeanutssovs

 

Blondekurv til is

 

Vafler til is

 

Print opskrift                                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne opskrift passer til 1½ l grundis

 

Du skal bruge: 

 

ca. 100 g afskallede pistacienødder - kan du finde nogen uden skal er det selvfølgelig lettere, du kan sagtens bruge saltede

100 g sukker

1 dl vand

 

Sådan gør du: 

 

  1. Afskal pistacienødderne

  2. Mal nødderne helt fint - f.eks. i en minihakker

  3. Kom nødder, sukker og vand i en lille gryde

  4. Kog massen i ca. 10 min

  5. Sættes på køl til det skal bruges

  6. Pistaciepastaen blandes med isen, inden den kommes i maskinen, til du har en ensartet masse

  7. Kommes i ismaskinen og rørers / fryses i 30-45 min.

  8. Kommes i en tætsluttende beholder og stilles i fryseren - eller spises med det samme