Sorbet

 

 

Citronsorbet

 

Jordbærsorbet

 

Melonsorbet

 

Pæresorbet

 

Eksotisk frugtsorbet

 

Blommesorbet

 

Hvid Bacardisorbet

 

Hvidvinssorbet

 

Madeira sorbet

 

Grundopskrift flødis

 

Bananis

 

Karamelis I

 

Chokoladeis I

 

Tilberedning af bær

 

Pistaciepasta

 

Nougat

 

Lakrids

 

Kandiserede walnød.

 

Chokoladesovs

 

Chokopeanutssovs

 

Blondekurv til is

 

Vafler til is                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorbet eller sodavandsis er som udgangspunkt bare vand og sukker, der er tilsat forskellige smagsvarianter og derefter frossen.

 

De følgenden opskrifter på sorbet giver ca. en ½ l

 

Hvis du vil have en sorbet, der er blødere og fyldigere, tilsætter du 1 stiftpisket æggehvide, inden du hælder isen i ismaskinen. Dette gælder for alle sorbetopskrifterne.