Lakridspasta

 

 

Grundopskrift flødis

 

Bananis

 

Karamelis I

 

Chokoladeis I

 

Sorbet

 

Tilberedning af bær

 

Pistaciepasta

 

Nougat

 

Kandiserede walnød.

 

Chokoladesovs

 

Chokopeanutssovs

 

Blondekurv til is

 

Vafler til is  

 

Print opskrift                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne portion passer til grundopskriften på is

 

Du skal bruge: 

 

ca. 150 g bolsjer - de må gerne være gamle og klistrede

vand

glas med låg

 

Sådan gør du:

 

  1. Kom Bolsjerne i et syltetøjsglas eller lignende og dæk dem med koldt vand.

  2. Sæt glasset i køleskabet

  3. Inden du laver isen, reducerer du lakridsen (koger noget af vandet fra)

  4. Tilsættes grundisen umiddelbart efter den er kogt og rør med en dejskraber til du har en ensartet masse

  5. Røres i ismaskine i 30-45 min., kommes i en beholder med tætsluttende låg og sættes i fryseren - eller spises med det samme