Grundopskrift flødis
Bananis
Karamelis I
Chokoladeis I
Sorbet
Tilberedning af bær
Pistaciepasta
Nougat
Kandiserede walnød.
Chokoladesovs
Chokopeanutssovs
Blondekurv til is
Vafler til is
Print opskrift
|
Du skal bruge:
ca. 150 g bolsjer - de må gerne være gamle og klistrede
vand
glas med låg
Sådan gør du:
-
Kom Bolsjerne i et syltetøjsglas eller lignende og dæk dem med koldt vand.
-
Sæt glasset i køleskabet
-
Inden du laver isen, reducerer du lakridsen (koger noget af vandet fra)
-
Tilsættes grundisen umiddelbart efter den er kogt og rør med en dejskraber til du har en ensartet masse
-
Røres i ismaskine i 30-45 min., kommes i en beholder med tætsluttende låg og sættes i fryseren - eller spises med det samme
|